X
تبلیغات
ملبوبی - اسرارخوراکیها

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Thu 17 Apr 2014 و ساعت 9:34 PM |
مصرف بیش از حد اسفناج به خاطر داشتن اگزالات کلسیم و سدیم مضر است و باعث سنگ‎سازی می‌شود.

یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.

"سمیه افسری‌یگانه"، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: پروتئین گوشت برای جذب آهن بسیار مناسب است، به همین دلیل بهتر است اسفناج با گوشت مصرف شود تا آهن این گیاه به طور کامل جذب گردد.

وی افزود: مصرف بیش از حد اسفناج به خاطر داشتن اگزالات کلسیم و سدیم مضر است و باعث سنگ‎سازی می‌شود.

این کارشناس با بیان اینکه سبزی‎ها باید به خوبی بسته‌بندی شوند، افزود: سبزی‏ها بعد از پاک شدن باید در چهار مرحله شسته شود تا طی این مراحل همه میکروب‎ها و انگل‎ها از بین برود.

وی ادامه داد: در مرحله اول سبزی‎ها باید در مایع ضدعفونی شسته شوند که در این مرحله چند قطره ماده ضدعفونی کننده در داخل یک طرف خالی ریخته می‌شود و بعد آب با فشار به طوری که حالت کف‌کنندگی داشته باشد ریخته می‌شود بعد از اینکه مایع ضدعفونی کننده در ظرف حل شد می‎توانند سبزی را در آن قرار بدهند و بعد در مرحله دوم بهتر است سبزی‎ها را در آب نمک به مدت 2 تا 3 دقیقه قرار دهند و سعی شود بیشتر از این زمان سبزی‎ها در آب نمک قرار نگیرد، چرا که باعث پلاسمولیز سبزی‎ها می‌شود و مرحله آخر نیز صرف آبکش کردن سبزی شود.

این کارشناس ادامه داد: بهتر است محصولات باغبانی به خصوص در حدود سبزی‎ها تازه به تازه مصرف شود، ولی با توجه به اینکه این مورد همیشه مقدور نیست، گاهی مجبور به استفاده از سبزیجات به صورت فریز یا انجماد شده می‌شویم که این امر باعث از بین رفتن بخشی از مواد محصولات می‌شود.

این کارشناس افزود: با توجه به اینکه رفته‌رفته به فصل تابستان و اوج مصرف سبزی نزدیک می‌شویم و به خاطر اینکه بیشتر بیماری‎های غذایی در این مورد در خصوص مصرف سبزی بوده، بهتر است در این فصل توجه بسیاری به شست‌وشوی این محصولات شود. 


ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Sun 13 Apr 2014 و ساعت 11:28 PM |









 

خار مریم ( دوست باوفای کبد )

گیاه خارمریم یکی دیگر از گیاهان دارویی است که از آن برای درمان و پیشگیری از بیماری‌های کبدی استفاده می‌کنند. این گیاه از آنجا که ترکیبی به نام سیلی‌مارین دارد، می‌تواند در کاهش میزان جذب چربی به ویژه چربی بد (LDL)، تری‌گلیسیرید و کاهش جذب کلسترول‌موثر باشد.

به همین دلیل بسیاری از درمانگران، این گیاه را از جمله موثرترین‌ گیاهان دارویی برای درمان کبد چرب می‌شناسند و مصرف دم نوش یا خشک این گیاه همراه غذا را در این زمینه موثر می‌دانند. مصرف این گیاه با مشورت متخصص طب سنتی می‌تواند به بهبود عملکرد کبد کمک کرده و سرعت تولید دوباره سلول‌های کبدی را افزایش دهد.

 گیاه خار مریم بومی مناطق مدیترانه بوده، و عصاره آن قرنهاست که به عنوان تقویت کننده کبد شناخته شده است و گیاه شناسان حدود 2000 ویا ۴۰۰۰ سال است که از دانههای آن برای درمان بیماریهای مزمن کبدی و محافظت از کبد در مقابل سموم استفاده میکنند.

عصاره گیاه میلکتیستل دارای ماده موثره سیلی مارین میباشد که امروزه در ایالات متحده آمریکا در طب جانشین و مکمل متداولترین فرآورده مصرفی برای بیماران کبدی میباشد.

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Thu 10 Apr 2014 و ساعت 10:29 PM |

خواص برگ انگور خرس

از نظر طب قدیم سرد و خشک است.

تیره: اریکاسهانگورخرس درختچه ای کوچک و خزنده ای است که شاخه های پوشیده از برگ های چرمی بیضی شکل و مقاوم دارد. گل های ریز و کوچک و سفید یا قرمز به صورت خوشه باز روی آن قرار دارند. میوه های آن قرمز و دارای 5 هسته هستند.
این گیاه در جنگل های کوهستانی تنگ و اراضی رها شده ای که دارای خاک اسیدی و مرطوب باشد، می روید. در بعضی از کشورها این گیاه جزء گیاهان حفاظت شده است.

خواص دارویی:

 آدرار آور است . برای بیماری قند خون مفید است ( البته بایستی از دم کرده برگ این گیاه استفاده شود برای کاهش قند خون.

برای ناراحتی مثانه بسیار مفید است . ضد عفونی کننده مجاری ادرار است . التیام دهنده زخم و برای بی اختیاری ادرار مفید است.

میوه این گیاه با ازرش برای قطع خونروی از سینه بسیار مفید است 

 


+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Thu 10 Apr 2014 و ساعت 12:22 PM |

ریواس، سبزی بهاری

ریواس، سبزی بهاری
ریواس حاوی اگزالات است.

اگرچه انواع مختلف ریواس در قسمت‌های مختلف دنیا رشد می‌کند، با این حال ریواس حقیقی با خاصیت درمانی، گونه‌ی چینی آن است. ریواس با طعم منحصر به فرد در بسیاری از دسرها و شیرینی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. تا قبل از قرن 18 کاربردی در پخت غذا نداشت. این گیاه اغلب به اشتباه جزو میوه محسوب می‌شود؛ اما در حقیقت جزو خانواده‌ی سبزیجات بوده و غنی از ویتامین C و فیبر است.

ریواس در فصل بهار و اوایل تابستان در دسترس است. این گیاه در یخچال یک تا دو روز نگه‌داری می‌شود. برای نگه‌داری طولانی‌تر، بعد از بریدن ساقه‌ها، آن‌ها را منجمد می‌کنند. وقتی ساقه‌های ریواس به طور خام مصرف شود به شدت ترش بوده و به طور معمول با شکر یا عسل پخته می‌شود و یا در کیک‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ همچنین به تنهایی یا همراه با توت‌فرنگی در تهیه ژله‌ها و مرباها به کار می‌رود. چاشنی‌هایی که با ریواس مصرف می‌شود؛ لیمو، دارچین و زنجبیل است.

ریواس حاوی اگزالات است که وقتی مقادیر زیادی از برگ‌های آن به صورت خام یا پخته مصرف شود، مسمومیت ایجاد می‌کند. اگزالات در تمام قسمت‌های آن به ویژه در برگ‌های سبز ریواس وجود دارد. علاوه بر اگزالات گلیکوزیدهای آنتراکوئینون موجود در این گیاه، سمیت برگ‌های آن را توجیه می‌کند. سطح اگزالات در ساقه‌های این گیاه پایین‌تر است و مشکلی از لحاظ سمی بودن ایجاد نمی‌کند.
ریواس به عنوان فعال‌کننده عملکرد حرکتی سیستم گوارش، ناقل نمک‌های صفراوی و محرک ترشح کبد شناخته شده است

ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Sun 6 Apr 2014 و ساعت 9:2 AM |


آنچه درباره زعفران نمی دانید
در این بیماری سلول‌های مغزی این لایه محافظتی خود را از دست می‌دهند.

پژوهش های انجام شده در امریکا نشان داد که زعفران می تواند به درمان بیماری ام اس کمک کند. زعفران حاوی ترکیب فعالی به نام کروسین است که از سلول‌های مغزی در برابر بیماری ام اس محافظت می کند. این ماده در واقع از آسیب دیدن سلول‌هایی که غلاف میلین را در مغز تولید می‌کنند، جلوگیری می‌نماید. میلین لایه‌ای است که مانند عایقی محافظ در اطراف نورون‌ها (سلول‌های مغزی) قرار دارد.

بیماری ام اس در اثر التهاب سلول‌های مغزی ایجاد می شود. در حقیقت در این بیماری سلول‌های مغزی این لایه محافظتی خود را از دست می‌دهند. 

نتایج این پژوهش که در نشریه ایمونولوژی امریکا به چاپ رسید، امیدهای تازه ای را در جهت تولید داروهای جدید برای درمان بیماری ام اس به همراه داشته است.
+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Sun 6 Apr 2014 و ساعت 8:52 AM |

عکس

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Thu 27 Mar 2014 و ساعت 5:40 PM |

20 غذایی كه دشمن دیابت هستند

20 غذایی كه دشمن دیابت هستند
اگر مبتلا به دیابت هستید جالب است بدانید آنچه در دهان می‌گذارید، می‌تواند سبب بالارفتن یا پایین آمدن قندخونتان شود

ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Wed 26 Mar 2014 و ساعت 9:38 AM |


"ترشو"ی شاهرود، نادرترین گونه‌ سیب دنیا!!!

‏

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Thu 27 Feb 2014 و ساعت 9:51 PM |
تخم‌مرغ: معدنی از طلای مغذی
  
اگر نظرتان در مورد تخم‌مرغ منفی است باید بگوییم که این ماده‌ی غذایی یک ضداشتهای طبیعی، سرشار از ویتامین D، ضد سرطان سینه، مفید برای قوه‌ی بینایی و تقویت‌کننده‌ی حافظه است.

تخم‌مرغ

نظرتان در مورد نیمرو یا تخم‌مرغ آب‌پز سر صبحانه چیست؟ املت دوست دارید؟ کلاً میانه‌تان با تخم‌مرغ چطور است؟ به نظرتان مصرف تخم‌مرغ مفید است یا چیزی غیر از کلسترول ندارد؟ اگر نظرتان در مورد تخم‌مرغ منفی است باید بگوییم که این ماده‌ی غذایی یک ضداشتهای طبیعی، سرشار از ویتامین D، ضد سرطان سینه، مفید برای قوه‌ی بینایی و تقویت‌کننده‌ی حافظه است. البته خواص دیگری هم دارد که با مطالعه‌ی این مطلب به آن‌ها پی می‌برید. لطفاً خط به خط با ما باشید.


ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Thu 20 Feb 2014 و ساعت 12:30 PM |
10 توصیه ضدنفخ

از دم‌نوش‌ها و عرقیات تا معجون زنجبیل
نفخ کردن یکی از شایع‌ترین مشکلات گوارشی است که برای خیلی از افراد بعد از خوردن غذاهای مختلف ایجاد می‌شود. رعایت 10 توصیه زیر، احتمال بروز این مشکل گوارشی را به حداقل می‌رساند.
عرق نعناع

1. از دم‌نوش‌ها و عرقیات ضدنفخ کمک بگیرید: اگر پس از خوردن هر وعده غذایی احساس می‌کنید نفخ کرده‌اید و باد زیادی در شکم، معده یا روده‌هایتان می‌پیچد، می‌توانید از مصرف دم‌نوش‌ها یا عرقیات گیاهی که خاصیت ضدنفخ دارند و به اصطلاح عامه، بادشکن هستند، استفاده کنید. دمنوش‌های زیره و نعناع، موثرترین دمنوش‌های بادشکن هستند. مصرف عرق نعناع و عرق بادرنجبویه هم برای درمان نفخ بسیار مفید و موثر است.


2. ریحان و نعناع را در سبد سبزی خود داشته باشید: اگر به مصرف سبزی خوردن علاقه دارید و با خوردن تربچه یا حتی تره و شاهی دچار نفخ و گاهی دل‌پیچه می‌شوید، سبزی‌های بادشکن و ضدنفخ مانند ریحان یا نعناع را در سبزی خوردن خود جای دهید.

3. آویشن را فراموش نکنید: آویشن یکی از بهترین و پرخاصیت‌ترین سبزی‌های دنیاست که نوشیدن دمنوش آن در فصل سرد سال علاوه بر از بین بردن نفخ، باعث آرامش اعصاب و بهبود گلودرد ناشی از سرماخوردگی می‌شود. این گیاه، خلط‌آور است و به همین دلیل مصرف آن به افراد سرماخورده توصیه می‌شود. گیاه‌خواران می‌توانند مقداری پودر آویشن را برای از بین بردن نفخ سبزی‌هایی مانند نخودفرنگی یا کاهو به سس سالادشان اضافه کنند.
بعضی‌ها به عنوان دسر میوه می‌خورند اما قند فروکتوز موجود در میوه‌ها
می‌تواند باعث ایجاد نفخ شود. اگر شما هم جزو این گروه هستید و از نفخ بعد
از غذا رنج می‌برید، خوردن میوه‌هایی با قند کمتر را به شما توصیه می‌کنیم. میوه‌هایی مانند سیب، هلو، لیموشیرین و کیوی
4. زردچوبه را از فهرست ادویه‌های خود حذف نکنید: زردچوبه یکی از پرخاصیت‌ترین ادویه‌هاست که هم می‌تواند باعث سم‌زدایی از کبد شود و هم نفخ مواد اولیه موجود در غذاها را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. بهتر است برای بهره بردن هرچه بیشتر از خاصیت‌های زردچوبه، این ادویه را حدود 15 دقیقه مانده به پایان زمان پخت به غذا اضافه کنید.

5. پوست حبوبات را جدا کنید: حبوبات یکی از نفاخ‌ترین خوراکی‌ها هستند؛ بنابراین باید آن‌ها را حدود 24 تا 48 ساعت قبل از مصرف با آب ولرم خیس کنید. حتی بهتر است هر 12 ساعت یکبار، آب ظرف حاوی حبوبات را دور بریزید. برای بهتر از بین بردن نفخ حبوبات خیس‌خورده می‌توانید پیش از پختن، آن‌ها را در دستمالی نخی و نازک به آرامی ماساژ دهید تا پوستشان جدا شود.
ماست و کدوسبز

6. مخلوط کدو سبز و ماست را امتحان کنید: خیلی از افراد به دلیل احساس نفخ و دل‌پیچه پس از خوردن ماست، ترجیح می‌دهند دور مصرف این محصول لبنی پرخاصیت را خط بکشند؛ در صورتی که اگر یک کدو سبز متوسط رنده شده را با چند برگ نعناع تازه و خردشده به ماست اضافه کنند، این مشکل تا حد زیادی حل خواهد شد. به جای نعناع می‌توان از پونه هم استفاده کرد.

7. میوه‌هایی که قند کمتری دارند انتخاب کنید: بعضی‌ها به عنوان دسر میوه می‌خورند اما قند فروکتوز موجود در میوه‌ها می‌تواند باعث ایجاد نفخ شود. اگر شما هم جزو این گروه هستید و از نفخ بعد از غذا رنج می‌برید، خوردن میوه‌هایی با قند کمتر را به شما توصیه می‌کنیم. میوه‌هایی مانند سیب، هلو، لیموشیرین و کیوی.
آویشن یکی از بهترین و پرخاصیت‌ترین سبزی‌های دنیاست که نوشیدن دمنوش
آن در فصل سرد سال علاوه بر از بین بردن نفخ، باعث آرامش اعصاب و بهبود
گلودرد ناشی از سرماخوردگی می‌شود
8. به توت‌فرنگی و گریپ‌فروت نقش‌های تازه بدهید: توت‌فرنگی و گریپ‌فروت قند فروکتوز پایین‌تری نسبت به سایر میوه‌ها دارند و می‌توانید با اضافه کردن توت‌فرنگی به ماست یا سالاد و آب گریپ‌فروت به غذاهای گوشتی، کمی نفخ موجود در مواد اولیه سالاد یا گوشت‌ها را بگیرید.

9. گوشت‌های کم‌چرب بخورید: معمولاً مصرف مواد غذایی مختلفی که ترکیبی از پروتئین و چربی هستند، می‌تواند باعث ایجاد نفخ شود. به افرادی که زیاد نفخ می‌کنند، توصیه می‌شود گوشت گوساله بدون چربی، سینه مرغ، ماهی، تخم‌مرغ، کره بادام‌زمینی، گوشت بوقلمون و پنیر کم‌چرب را به جای گوشت گوسفندی یا سایر منابع پروتئینی پرچرب مصرف کنند.
زنجبیل و لیمو


10. معجون زنجبیل را از یاد نبرید: اگر زیاد نفخ می‌کنید، یک تکه زنجبیل، کمی نمک و مقداری آب لیموترش را با هم مخلوط کنید. این معجون را داخل یخچال بگذارید و پس از هر وعده غذایی حدود 1 تا 2 قاشق غذاخوری از آن را میل کنید. معجون زنجبیل طعم خوبی ندارد اما در درمان نفخ، معجزه می‌کند!
نگاره: ‏10 توصیه ضدنفخ

از دم‌نوش‌ها و عرقیات تا معجون زنجبیل
نفخ کردن یکی از شایع‌ترین مشکلات گوارشی است که برای خیلی از افراد بعد از خوردن غذاهای مختلف ایجاد می‌شود. رعایت 10 توصیه زیر، احتمال بروز این مشکل گوارشی را به حداقل می‌رساند.
عرق نعناع
 
1. از دم‌نوش‌ها و عرقیات ضدنفخ کمک بگیرید: اگر پس از خوردن هر وعده غذایی احساس می‌کنید نفخ کرده‌اید و باد زیادی در شکم، معده یا روده‌هایتان می‌پیچد، می‌توانید از مصرف دم‌نوش‌ها یا عرقیات گیاهی که خاصیت ضدنفخ دارند و به اصطلاح عامه، بادشکن هستند، استفاده کنید. دمنوش‌های زیره و نعناع، موثرترین دمنوش‌های بادشکن هستند. مصرف عرق نعناع و عرق بادرنجبویه هم برای درمان نفخ بسیار مفید و موثر است.
 
 
2. ریحان و نعناع را در سبد سبزی خود داشته باشید: اگر به مصرف سبزی خوردن علاقه دارید و با خوردن تربچه یا حتی تره و شاهی دچار نفخ و گاهی دل‌پیچه می‌شوید، سبزی‌های بادشکن و ضدنفخ مانند ریحان یا نعناع را در سبزی خوردن خود جای دهید.
 
3. آویشن را فراموش نکنید: آویشن یکی از بهترین و پرخاصیت‌ترین سبزی‌های دنیاست که نوشیدن دمنوش آن در فصل سرد سال علاوه بر از بین بردن نفخ، باعث آرامش اعصاب و بهبود گلودرد ناشی از سرماخوردگی می‌شود. این گیاه، خلط‌آور است و به همین دلیل مصرف آن به افراد سرماخورده توصیه می‌شود. گیاه‌خواران می‌توانند مقداری پودر آویشن را برای از بین بردن نفخ سبزی‌هایی مانند نخودفرنگی یا کاهو به سس سالادشان اضافه کنند.
بعضی‌ها به عنوان دسر میوه می‌خورند اما قند فروکتوز موجود در میوه‌ها
می‌تواند باعث ایجاد نفخ شود. اگر شما هم جزو این گروه هستید و از نفخ بعد
از غذا رنج می‌برید، خوردن میوه‌هایی با قند کمتر را به شما توصیه می‌کنیم. میوه‌هایی مانند سیب، هلو، لیموشیرین و کیوی
4. زردچوبه را از فهرست ادویه‌های خود حذف نکنید: زردچوبه یکی از پرخاصیت‌ترین ادویه‌هاست که هم می‌تواند باعث سم‌زدایی از کبد شود و هم نفخ مواد اولیه موجود در غذاها را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. بهتر است برای بهره بردن هرچه بیشتر از خاصیت‌های زردچوبه، این ادویه را حدود 15 دقیقه مانده به پایان زمان پخت به غذا اضافه کنید.
 
5. پوست حبوبات را جدا کنید: حبوبات یکی از نفاخ‌ترین خوراکی‌ها هستند؛ بنابراین باید آن‌ها را حدود 24 تا 48 ساعت قبل از مصرف با آب ولرم خیس کنید. حتی بهتر است هر 12 ساعت یکبار، آب ظرف حاوی حبوبات را دور بریزید. برای بهتر از بین بردن نفخ حبوبات خیس‌خورده می‌توانید پیش از پختن، آن‌ها را در دستمالی نخی و نازک به آرامی ماساژ دهید تا پوستشان جدا شود.
ماست و کدوسبز
 
6. مخلوط کدو سبز و ماست را امتحان کنید: خیلی از افراد به دلیل احساس نفخ و دل‌پیچه پس از خوردن ماست، ترجیح می‌دهند دور مصرف این محصول لبنی پرخاصیت را خط بکشند؛ در صورتی که اگر یک کدو سبز متوسط رنده شده را با چند برگ نعناع تازه و خردشده به ماست اضافه کنند، این مشکل تا حد زیادی حل خواهد شد. به جای نعناع می‌توان از پونه هم استفاده کرد.
 
7. میوه‌هایی که قند کمتری دارند انتخاب کنید: بعضی‌ها به عنوان دسر میوه می‌خورند اما قند فروکتوز موجود در میوه‌ها می‌تواند باعث ایجاد نفخ شود. اگر شما هم جزو این گروه هستید و از نفخ بعد از غذا رنج می‌برید، خوردن میوه‌هایی با قند کمتر را به شما توصیه می‌کنیم. میوه‌هایی مانند سیب، هلو، لیموشیرین و کیوی.
آویشن یکی از بهترین و پرخاصیت‌ترین سبزی‌های دنیاست که نوشیدن دمنوش
آن در فصل سرد سال علاوه بر از بین بردن نفخ، باعث آرامش اعصاب و بهبود
گلودرد ناشی از سرماخوردگی می‌شود
8. به توت‌فرنگی و گریپ‌فروت نقش‌های تازه بدهید: توت‌فرنگی و گریپ‌فروت قند فروکتوز پایین‌تری نسبت به سایر میوه‌ها دارند و می‌توانید با اضافه کردن توت‌فرنگی به ماست یا سالاد و آب گریپ‌فروت به غذاهای گوشتی، کمی نفخ موجود در مواد اولیه سالاد یا گوشت‌ها را بگیرید.
 
9. گوشت‌های کم‌چرب بخورید: معمولاً مصرف مواد غذایی مختلفی که ترکیبی از پروتئین و چربی هستند، می‌تواند باعث ایجاد نفخ شود. به افرادی که زیاد نفخ می‌کنند، توصیه می‌شود گوشت گوساله بدون چربی، سینه مرغ، ماهی، تخم‌مرغ، کره بادام‌زمینی، گوشت بوقلمون و پنیر کم‌چرب را به جای گوشت گوسفندی یا سایر منابع پروتئینی پرچرب مصرف کنند.
زنجبیل و لیمو
 
 
10. معجون زنجبیل را از یاد نبرید: اگر زیاد نفخ می‌کنید، یک تکه زنجبیل، کمی نمک و مقداری آب لیموترش را با هم مخلوط کنید. این معجون را داخل یخچال بگذارید و پس از هر وعده غذایی حدود 1 تا 2 قاشق غذاخوری از آن را میل کنید. معجون زنجبیل طعم خوبی ندارد اما در درمان نفخ، معجزه می‌کند!‏
+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Mon 17 Feb 2014 و ساعت 12:10 PM |
سروتونین هورمونی است که منجر به انتقال پیام عصبی به مغز و افزایش سلامت قلب افراد می‌شود.
مصرف "فندق" خطر بروز اختلالات قلب و عروق را کاهش می دهد.

دکتر محمد صادق پور عباسی فوق تخصص قلب و عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف منظم یک عدد "فندق" در روز، فشار و قند خون به ویژه در افراد چاق، موجب کاهش بیماری‌های قلب و عروقی می شود.

وی افزود: سروتونین هورمونی است که منجر به انتقال پیام عصبی به مغز و افزایش سلامت قلب افراد می‌شود.

این متخصص و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: تحقیقات جدید دانشمندان نشان داد که بین مصرف فندق و افزایش سروتونین بدن ارتباط نزدیک وجود دارد.

پور عباسی با اشاره به افزایش خطر ابتلا به دیابت تیپ 2 در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک تصریح کرد: این بیماران باید رژیم غذایی خود را به سمت کاهش وزن و مصرف منظم فندق تغییر دهند.

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Mon 30 Dec 2013 و ساعت 9:16 PM |

چای مخصوص دیابتی‌ها

مصرف روزانه چای بابونه در پیشگیری از اختلالات ناشی از دیابت نوع دوم مانند کاهش قدرت بینایی، نارسایی های عصبی و کلیوی بسیار مؤثر است.

چای مخصوص دیابتی‌ها

تحقیقات نشان می دهد که مصرف بابونه میزان سطح قندخونرا در بیماران دیابتی تا ۲۵ درصد کاهش می دهد.

این گیاه دارویی ضد التهاب و در آرامش اعصاب بسیار مفید است ضمن اینکه مصرف روزانه چای همراه با غذا، از بسیاری عوارض جدی دیابت پیشگیری می کند.

عصاره گیاه بابونه، فعالیت آنزیمی افزایش اختلالات ناشی از دیابت را متوقف و سطح قندخون را کاهش می دهد

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Sat 28 Dec 2013 و ساعت 8:25 PM |

جوشانده ضد دیابت


    قره قات میوه ای درختی است که در جنگل های شمال ایرلان می روید و علاوه بر درمان اسهال در کاهش میزان قند خون موثر است و مصرف جوشانده آن چهار بار در هفته به بیماران دیابتی یا افرادی که زمیه ژنتیکی این بیماری را دارند، توصیه می شود.
روش تهیه: یک قاشق غذاخوری قره قات را با دو لیوان آب سرد مخلوط کنید و 20 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس جوشانده را بعد از خنک شدن بنوشید.

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Wed 11 Dec 2013 و ساعت 2:21 PM |
‏‏
هیچ می‌دانید چرا نباید عسل و خربزه و همین طور ماهی و ماست را با هم خورد؟

علت این که عسل و خربزه را نباید باهم خورد، در ماهیت کربوهیدرات ها یا قندهای موجود در این مواد نهفته است.
عسل دارای قند لولوز و خربزه دارای قند گلوکوز است. هر دو قند به سرعت جذب بدن می‌شوند و آنتالپی را بالا می‌برند. در این ‌صورت گفته می‌شود که شخص گرمیش شده.
این افزایش آنتالپی بدن ممکن است با ایجاد تغییر ناگهانی در بدن همراه شود و سنکوب و حتی مرگ را در پی داشته باشد....

ماست و ماهی را هم نباید باهم خورد.
ماهی ، فسفر دارد و ماست ، اسید لاکتیک. واکنش این دو ماده ، یک واکنش گرماگیر است و آنتالپی بدن را پایین می‌آورد و به اصطلاح ، شخص دچار سردی می‌شود.
ادامه ...
+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Wed 18 Sep 2013 و ساعت 3:56 PM |
نگاره: ‏نکاتی مهم درمورد نوشابه!!!(هانیه)‏
+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Sun 15 Sep 2013 و ساعت 6:13 AM |
 

کیفیت تصفیه‌کنندگی گشنیز کیفیت تصفیه‌کنندگی گشنیز 


دانشمندان می گوید کشت گشنیز تاثیر بسیار مهمی بر کاهش آلودگی آب دارد.

گشنیز که یکی از سبزی های مورد علاقه مردم مکزیک و آسیای جنوب شرقی است، حاوی ماده‌ای است که می تواند فلزات سنگین موجود در آب های زیرزمینی حاصل از فعالیت کارخانه های کشورهای در حال توسعه را جذب کند.
این سبزی ارزان قیمت  به وفور در کشورهایی می روید که با مشکلات محیط زیستی و انباشت زباله  و پس مانده های کارخانه‌جات مملو از روی، سرب، مس، آرسنیک، جیوه و کادمیوم مواجهند.  

فن آوری های پیشرفته ای که کشورهای غربی برای جداسازی فلزات سنگین، مثل کربن فعال از آب و خاک به کار می گیرند، گرانقیمت هستند.

داگلاس شائور، کارشناس دانشکده فنی آیوی در ایالت ایندیانای آمریکا در اوایل سال جاری دانشجویان خود را به دره ای در مکزیکوسیتی برد تا مواد ارزان قیمت و فراوانی را بیابند که می توان از آن ها برای فیلتر کردن مواد آلوده کننده آب های زیرزمینی استفاده کرد.

وی می گوید ما گیاهان وحشی منطقه را له و بعد خشک کردیم و بعد آن ها را درون حلالی گذاشتیم که میزان مشخصی فلز روی داشت. بعد این محلول را تکان دادیم تا ذرات آن حل شود و بعد آب آن را آزمایش کردیم تا ببینیم چه میزان روی باقی مانده است.

آزمایش های دانشجویان ثابت کرد که گشنیز یکی از موثرترین گیاهان سبزی است که می تواند آلودگی را از آب های آلوده بزداید. وی افزود که بعضی از گیاهان به دلیل وجود سلول های میکروسکوپی که در دیواره سلول های خود دارند، خاصیت جذب مواد آلوده کننده را دارند.

آقای شائور توصیه می کند گشنیز، فارغ از چگونگی عملکرد جذب آن برای تصفیه آب از فلزات سنگین آلوده کننده کارخانه ها مورد استفاده قرار بگیرد، به ویژه در مناطق شهری همچون مکزیکوسیتی که همه زباله های شهر را دفن می کنند.

وی معتقد است روزی می رسد که گشنیز خشک مثل کارتریج فیلترهای آب و یا مثل چای کیسه ای بسته بندی و به بازار عرضه شود.

یافته های این محققان در مورد نقش گشنیز در رفع آلودگی در مکزیک در همایش سالانه «انجمن شیمی آمریکا» در ایندیانا ارائه شد.
 

 
+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Sat 14 Sep 2013 و ساعت 11:7 PM |
زغال اخته، رنگ خوش سلامتی
 

زغال اخته سرشار از آهن، کلسیم، اسیدفولیک، ویتامین‌های ب1، ای، ب 2، سی و فلاوونوئیدها است. این میوه خوشمزه کم کالری و منبع خوبی از فیبر است و موجب اضافه وزن نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، آنتوسیانین موجود در زغال اخته رنگدانه‌ای از گروه فلاوونوئیدها است که عامل رنگ قرمز در گوجه فرنگی و دیگر میوه‌ها است.


میوه‌های خانواده گیلاس cherry و زغال اخته cherry cornelian حاوی مقادیر بالای آنتوسیانین است که حدود 17 ترکیب آنتی اکسیدان از خانواده گیلاس استخراج شده که ویتامین‌های سی و ای و ملاتونین هم جزو آن‌ها است.

ابوعلی‌سینا آب زغال اخته را برای شست‌و‌شوی زخم‌های جلدی و گرد ریشه آن را برای التیام زخم‌ها به کار می‌برده است .

با همه این خواص مفید، مصرف بیش از اندازه زغال اخته موجب تهوع، اسهال ، دل به هم‌خوردگی و سردرد می‌شود.

بهترین مقدار مصرف این میوه، روزانه نصف فنجان است که این مقدار زغال اخته را می‌توانید با میوه‌های دیگر یا ماست مخلوط کرده و میل کنید یا با صبحانه بخورید.

ضد سرطان:

مواد مغذی موجود در زغال اخته از رشد سرطان‌های ریه، کولون( قسمتی از روده بزرگ) و تکثیر سلول‌های سرطان خون بدون تأثیر بر سلول‌های سالم جلوگیری می‌کند.

خصوصیات منحصر به فرد زغال اخته قابلیت بالای آن در جلوگیری از انتقال سرطان در بدن دارد .

بیماری‌های قلبی:

مصرف زغال اخته به علت دارا بودن سطح بالای آنتی اکسیدان طبیعی به نام آنتوسیانین، به کاهش بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.

پلی فنول‌های موجود در زغال اخته هم موجب کاهش کلسترول خون می‌شود.

کاهش وزن:

زغال اخته مانند تنظیم کننده انسولین عمل می‌کند این ماده غذایی تأثیر انسولین و انباشتگی چربی‌ها را کاهش می‌دهد و در روند از بین بردن چربی‌ها شرکت می‌کند .

همچنین به دفع سموم و چربی‌هایی که در بافت‌های بدن تجمع می‌کند،یاری می‌رساند.
 
 

 

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Mon 2 Sep 2013 و ساعت 1:48 PM |
«زرشک» ضدعفونی‌کننده دستگاه گوارش

زرشک با بوته‌های سفت و محکم، گیاه بومی اروپاست و در مصر باستان و هند کاربردهای پزشکی و درمانی بسیاری داشته است.

به گزارش ایسنا، زرشک حاوی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی است و برای درمان بیماری‌های روده‌ای، قلبی - عروقی، کبدی، کلیوی و کیسه صفرا موثر است....


زرشک با تولید ماده‌ای موسوم به «آلکالوئید» در درمان عفونت‌های روده‌ای کارایی قابل توجهی دارد. این میوه ترش‌مزه و خوش‌طعم از تاثیرگذاری میکروب‌ها بر سلول‌های بدن جلوگیری می‌کند و در درمان مشکلات گوارشی از قبیل سوزش معده و حالت تهوع مفید است.

مطالعات انجام شده بر روی خواص زرشک نشان می‌دهد که ماده آلکالوئید موجود در آن در جلوگیری از پیشرفت اختلالات قلبی موثر است.

مصرف آب زرشک باعث می‌شود تا پتاسیم در عروق حرکت کند و در نتیجه رگ‌های خونی نرمتر می‌شوند که همین امر در کاهش فشارخون موثر است.

به گزارش  ehow،‌ زرشک جریان صفرا در کیسه صفرا را تقویت می‌کند و با فرستادن جریان خون به کبد، عملکرد این عضو مهم را بهبود می‌دهد. همچنین ترکیبات دیگر موجود در زرشک به تجزیه سنگ‌های مجاری ادراری کمک می‌کند.

ریشه، پوست ساقه، برگ و میوه این گیاه همگی خواص درمانی شگفت‌انگیز دارند.
 

«زرشک» ضدعفونی‌کننده دستگاه گوارش

زرشک با بوته‌های سفت و محکم، گیاه بومی اروپاست و در مصر باستان و هند کاربردهای پزشکی و درمانی بسیاری داشته است.

به گزارش ایسنا، زرشک حاوی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی است و برای درمان بیماری‌های روده‌ای، قلبی - عروقی، کبدی، کلیوی و کیسه صفرا موثر است.

زرشک با تولید ماده‌ای موسوم به «آلکالوئید» در درمان عفونت‌های روده‌ای کارایی قابل توجهی دارد. این میوه ترش‌مزه و خوش‌طعم از تاثیرگذاری میکروب‌ها بر سلول‌های بدن جلوگیری می‌کند و در درمان مشکلات گوارشی از قبیل سوزش معده و حالت تهوع مفید است.

مطالعات انجام شده بر روی خواص زرشک نشان می‌دهد که ماده آلکالوئید موجود در آن در جلوگیری از پیشرفت اختلالات قلبی موثر است.

مصرف آب زرشک باعث می‌شود تا پتاسیم در عروق حرکت کند و در نتیجه رگ‌های خونی نرمتر می‌شوند که همین امر در کاهش فشارخون موثر است.

به گزارش ایسنا به نقل از ehow،‌ زرشک جریان صفرا در کیسه صفرا را تقویت می‌کند و با فرستادن جریان خون به کبد، عملکرد این عضو مهم را بهبود می‌دهد. همچنین ترکیبات دیگر موجود در زرشک به تجزیه سنگ‌های مجاری ادراری کمک می‌کند.

ریشه، پوست ساقه، برگ و میوه این گیاه همگی خواص درمانی شگفت‌انگیز دارند.

 

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Sat 31 Aug 2013 و ساعت 3:20 AM |
مصرف سیر خام و پیشگیری از سرطان ریه

پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که مصرف سیرخام تاثیر قابل توجهی در پیشگیری از سرطان ریه و دیگر بیماری‌های مزمن دارد.
به گزارش ایسنا، به گفته کارشناسان مرکز دولتی کنترل و پیشگیری امراض «جیانکسو» در چین، خواص سیرخام مربوط به وجود نوعی ماده شیمیایی موسوم به «آلیسین» در آن است.
...

این ماده پس از کوبیدن یا خرد کردن سیرخام آزاد می‌شود و علاوه بر کاهش التهاب در بدن، آسیب ناشی از مولکول‌های رادیکال‌ آزاد به سلول‌ها را نیز می‌کاهد.

نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که مصرف معمول سیرخام خطر ابتلا به سرطان ریه در افراد غیرسیگاری را تا 44 درصد کاهش می‌دهد. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف سیرخام در افراد سیگاری نیز خطر ابتلا به سرطان ریه را تا 30 درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش شبکه خبری فاکس نیوز، طبق پژوهش‌های پیشین در دانشگاه استرالیای جنوبی سیر خطر ابتلا به تومورهای روده‌ای را تا یک سوم کاهش می‌دهد و احتمال سرماخوردگی و خطر بروز التهاب در بدن را نیز کمتر می‌کند.
ادامه ...

مصرف سیر خام و پیشگیری از سرطان ریه

پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که مصرف سیرخام تاثیر قابل توجهی در پیشگیری از سرطان ریه و دیگر بیماری‌های مزمن دارد.
به گزارش ایسنا، به گفته کارشناسان مرکز دولتی کنترل و پیشگیری امراض «جیانکسو» در چین، خواص سیرخام مربوط به وجود نوعی ماده شیمیایی موسوم به «آلیسین» در آن است.

این ماده پس از کوبیدن یا خرد کردن سیرخام آزاد می‌شود و علاوه بر کاهش التهاب در بدن، آسیب ناشی از مولکول‌های رادیکال‌ آزاد به سلول‌ها را نیز می‌کاهد.

نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که مصرف معمول سیرخام خطر ابتلا به سرطان ریه در افراد غیرسیگاری را تا 44 درصد کاهش می‌دهد. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف سیرخام در افراد سیگاری نیز خطر ابتلا به سرطان ریه را تا 30 درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش شبکه خبری فاکس نیوز، طبق پژوهش‌های پیشین در دانشگاه استرالیای جنوبی سیر خطر ابتلا به تومورهای روده‌ای را تا یک سوم کاهش می‌دهد و احتمال سرماخوردگی و خطر بروز التهاب در بدن را نیز کمتر می‌کند.

 

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Tue 27 Aug 2013 و ساعت 9:4 AM |

 

 

 

:: با مصرف سبزیجات خطر دیابت را کاهش دهید

برعکس میوه ها سبزیجات، خصوصا" سبزیجات تازه قند بسیار کمی را دارا می باشند. قند در نوعهای متفاوت آن در بدن به گلوکز تبدیل می شود و این پدیده موجب تغییرات در سطح قند خون می گردد و بنابراین دانستن مقدار هیدروکربن و در نتیجه قند برای بیماران دیابتی ضروری است. مصرف سبزیجات بالانس قند خون را بسیار کمتر از سایر مواد غذایی دچار تغییر و تحول می کند و موجب رسانیدن ویتامین ها و املاح معدنی به بدن می گردد. بنابراین مصرف سبزیجات در رژیم بیماران دیابتی و پیشگیری از بیماری نقش مهمی را ایفا می نمایند. سبزیجات حاوی فیبر، آنتی اکسیدانها و املاح معدنی فراوان و ترکیبات دیگر می باشند و خطر پیشرفت دیابت نوع دوم و عوارض آن را کاهش می دهند.

داشتن اندیس گلیسمی پایین در مواد غذایی در تغذیه بیماران دیابتی نوع 2 مفید است و از سوی دیگر مصرف آنان فاکتوری برای کاهش وزن است. سبزیجاتی مانند بروکلی، گل کلم، کرفس و اسفناج دارای اندیس گلیسمی پایینی هستند. سبزیجات سرشار از منیزیم هستند و منیزیم در فعالیت انسولین نقش مهمی را ایفا می نماید سطح منیزیم معمولا در بیماران دیابتی پایین است. سبزیجات دارای برگ سبز مانند اسفناج منبع خوبی از منیزیم هستند.

 

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Tue 20 Aug 2013 و ساعت 5:2 PM |

______


در صورتی که می خواهید دچار بیماری های سرطان سینه، پروستات، آرتروز، افسردگی و اعصاب نشوید و اسید اوریک، اوره و چربی خون شما بالا نرود گوشت بوقلمون را جایگزین تمامی گوشت های مصرفی خانواده بنمایید.

1. طبق آزمایشات انجام شده فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو می باشد که یک غذای دریایی است همچنین بهتر است که بدانید 80% عامل تشکیل کلسیم در استخوان های بدن فسفر می باشد و میز
ان فسفر در بوقلمون 238mg/100g می باشد.

2. پروتئین موجود در بوقلمون 81/28 بیشتر از هر گوشتی است؟

3. آیا می دانستید بوقلمون فاقد اوره و اسید اوریک نسبت به گوشت های دیگر است که طبق تحقیقات انجام شده اسید اوریک یکی از عوامل سکته مغزی می باشد؟

4. آیا می دانستید گوشت بوقلمون به علت عدم وجود چربی میان بافتی حجم گوشت در هنگام پخت بعکس گوشت مرغ گوساله/ گوسفند و ... کم نمی شودو در نهایت مرغ بعد از پختن 55%، گوشت 60% و بوقلمون 85% گوشت پخته به دست می آید؟

5. آیا می دانستید بوقلمون دارای انواع ویتامین B از جمله B1/B3/B6/B12 به میزان 7.7mg/100gr است و برای جلوگیری از افسردگی و بیماری MS و از بین بردن کم خونی مؤثر است.

6. آیا می دانستید در بوقلمون مقدار زیادی امگا 3 وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پائین آورنده کلسترول می شود و از مزمن شدن بیماری ها جلوگیری می کند.

7. آیا می دانستید اسیدهای آمینه ای به نام تریپتوفان 35mg/100g می باشد که در بدن تبدیل به پروتئین می شود که عامل شادابی است. اسیدهای آمینه در مرمت سلول های ماهیچه ای و اندام بدن، ناخن، پوست، مو و غدد ترشحی نقش بسیار بسزایی دارد و برای ورزشکاران بسیار مفید می باشد.

8. در بوقلمون کلسیم 98mg/100g و برای کلیه افراد بخصوص خانم ها بسیار مفید است و همچنین کلسیم باعث کاهش کلسترول و فشار خون می شود؟

9. آیا می دانستید که چربی و کلسترول موجود در بوقلمون کمترین چربی و کلسترول نسبت به گوشت گوساله/ گوسفند مرغ و سایر گوشت هاست یعنی تا دیگر گوشت هاست.

10. آیا می دانستید پتاسیم موجود در بوقلمون 935mg/100g بیشترین پتاسیم در تمام گوشتهاست؟

پتاسیم ضد سرطان است و برای جلوگیری از سرطان سینه در خانم ها بسیار مؤثر بوده همچنین در ساختمان قلب و ماهیچه ها و خون نقش مهمی دارد، وجود آن عامل مهمی برای بسته نشدن سرخرگها و مشکلات وریدی است همچنین پتاسیم در کاهش کلسترول نقش مهمی دارد.

پادرد عمدتاً نتیجه کمبود پتاسیم و منیزم بدن، اسپاسم ماهیچه انسداد و تنگ شدن سرخرگ، مشکلات وریدی تأثیر سوء دیابت روی عضلات، اعصاب پا، رگ گرفتگی و ... تورم مفاصل است.

11. آیا می دانستید 45mg/100g سلنیوم در بوقلمون چه اهمیتی دارد؟
> سلنیوم همراه با کلسیم، پتاسیم و ویتامین B6-C-D و روی که همگی در گوشت بوقلمون است ضد کلیه سرطان ها بخصوص سرطان پروستات و سینه می باشد. سلنیوم تنظیم متابولیسم را به عهده دارد و برای از بین بردن سلول های غیر نرمال مؤثر بوده و اگر گوشت بوقلمون با قارچ و گوجه فرنگی میل شود خاصیت ضد سرطانی آن افزایش پیدا می کند.

12. آیا می دانستید میزان سدیم 33mg/100g در گوشت بوقلمون می باشد از بیماری های قلبی جلوگیری می کند و باعث تنظیم فشار خون می شود و همچنین سدیم عامل جذب کلسیم و فسفر در بدن می باشد؟

13. آیا می دانستید روی در بوقلمون 63mg/100g بوده و روی باعث رشد خردسالان می شود ضد سرماخوردگی است و به ساختن DNA و هورمون مردانه در بدن کمک می کند و همچنین روی باعث تنظیم سن بلوغ در افراد می شود.

14. و بالاخره آیا می دانستید بوقلمون دارای ماده ای به نام COQ 10 (اکسیر جوانی) می باشد که برای جلوگیری از پیری زودرس مفید است.

پس بی جهت نیست طبق تحقیقات دانشگاه کالیفرنیا گوشت بوقلمون گوشت معجزه گر حتی بهتر از ماهی معرفی شده است.

با تشکر از آقای Omid Bafti
 — ‏با ‏‏‎Gina Tabrizi II‎‏ و ‏‎Gin Tabrizi‎‏‏‏

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Sat 25 May 2013 و ساعت 2:54 AM |

استفاده از لیموترش از دیرباز به دلیل خواص دارویی، درمانی و ضدعفونی کنندگی همواره مورد توصیه بوده است.
لیموترش به علت داشتن خواص اسیدی ضدعفونی کننده قوی است.از این رو توصیه می‌شود در مسافرتهایی که به سلامت آب آشامیدنی مشکوک هستید از چند قطره لیمو ترش استفاده کنید تا آب کاملا استرلیزه شود.

کاربردی‌ترین اثر لیموترش به شکل مخلوطی از آب و مقداری عسل است که برای لاغری مورد استفاده قرار می‌گیرد که البته باید صبح‌ها به صورت ناشتا استفاده شود.

براساس مطالعات انجام شده برای تهیه کلسیم طبیعی، یک تخم مرغ را تمیز شسته و در یک لیوان بگذارید و روی آن آب لیمو ترش بریزید و پس از نگهداری آن در محلی خنک به مدت دو الی سه ساعت تخم مرغ را در می‌آوریم و آب لیموی باقیمانده را که دارای مقدار زیادی کلسیم است می‌توانیم روی سالاد اضافه کرده و یا با عسل شیرین کرده و بنوشیم.

به گفته پزشکان، بهترین اثر درمانی لیموترش به شکل قرقره در درمان گلودرد است. همچنین برای گرفتگی بینی و زکام کافی است چند قطره آب لیمو را با یک قاشق چایخوری آب مخلوط کرده و در بینی بچکانید.از دیگر اثرات لیمو دفع کردن سنگ کلیه است و برای قطع خونریزی بینی هم استفاده دارد.

یکی دیگر از کاربردهای لیموترش استفاده از آن برای رفع لکه و جوش صورت است، کافیست برای درمان، آب لیمو و نمک را مخلوط کرده و محلول را با پنبه روی صورت استفاده کنید.همچنین آب این میوه به همراه گلیسیرین بهترین دارو برای نرمی و صافی پوست دست است.

کارشناسان طب سنتی توصیه می‌کنند در زمستان برای جلوگیری از سرماخوردگی دستهای خود را با آب لیمو ماساژ دهید.

قوی‌ترین ضدعفونی کننده طبیعی

استفاده از لیموترش از دیرباز به دلیل خواص دارویی، درمانی و ضدعفونی کنندگی همواره مورد توصیه بوده است.
لیموترش به علت داشتن خواص اسیدی ضدعفونی کننده قوی است.از این رو توصیه می‌شود در مسافرتهایی که به سلامت آب آشامیدنی مشکوک هستید از چند قطره لیمو ترش استفاده کنید تا آب کاملا استرلیزه شود.

کاربردی‌ترین اثر لیموترش به شکل مخلوطی از آب و مقداری عسل است که برای لاغری مورد استفاده قرار می‌گیرد که البته باید صبح‌ها به صورت ناشتا استفاده شود.

براساس مطالعات انجام شده برای تهیه کلسیم طبیعی، یک تخم مرغ را تمیز شسته و در یک لیوان بگذارید و روی آن آب لیمو ترش بریزید و پس از نگهداری آن در محلی خنک به مدت دو الی سه ساعت تخم مرغ را در می‌آوریم و آب لیموی باقیمانده را که دارای مقدار زیادی کلسیم است می‌توانیم روی سالاد اضافه کرده و یا با عسل شیرین کرده و بنوشیم.

به گفته پزشکان، بهترین اثر درمانی لیموترش به شکل قرقره در درمان گلودرد است. همچنین برای گرفتگی بینی و زکام کافی است چند قطره آب لیمو را با یک قاشق چایخوری آب مخلوط کرده و در بینی بچکانید.از دیگر اثرات لیمو دفع کردن سنگ کلیه است و برای قطع خونریزی بینی هم استفاده دارد.

یکی دیگر از کاربردهای لیموترش استفاده از آن برای رفع لکه و جوش صورت است، کافیست برای درمان، آب لیمو و نمک را مخلوط کرده و محلول را با پنبه روی صورت استفاده کنید.همچنین آب این میوه به همراه گلیسیرین بهترین دارو برای نرمی و صافی پوست دست است.

کارشناسان طب سنتی توصیه می‌کنند در زمستان برای جلوگیری از سرماخوردگی دستهای خود را با آب لیمو ماساژ دهید.

 

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Tue 14 May 2013 و ساعت 10:46 PM |

اگر خدای ناکرده به دیابت مبتلا هستید و یا حتی نزدیکانتان از این بیماری رنج می برند، جالب است بدانید آنچه در دهان می‌گذارید، می‌تواند سبب بالارفتن یا پایین آمدن قندخونتان شود.

در ادامه ایمیل بیست نوع ماده غذایی را به شما معرفی می‌كنیم كه می‌تواند جلوی بالارفتن قندخونتان را بگیرد.
 
سیب
اكثر متخصصان تغذیه توصیه می‌كنند حتما در رژیم غذایی خود سیب را بگنجانید زیرا سیب كالری بسیار پایینی دارد و فیبر آن بسیار بالاست و جلوی گرسنگی را می‌گیرد. سیب همچنین دشمن كلسترول بد است و میزان قندخون را كاهش می‌دهد.

آووكادو
آووكادو میوه غنی از اسیدهای چرب مونوی غیراشباع است كه سبب كند شدن هضم و پیشگیری از افزایش قندخون بعد از صرف غذا می‌شود.

جو
می‌توانید جو را جایگزین برنج سفید كنید تا میزان قندخونتان بعد از صرف غذا حدود 70 درصد كاهش یابد و تا ساعت‌ها ثابت بماند. فیبرهای حلال جو هضم را كند كرده و سبب جذب تدریجی قند می‌شود.

سبزیجات
فیبر حلال تمامی سبزیجات می‌تواند قندخون بالا را مهار كند. در ضمن سبزیجات غنی از پروتئین هستند و به راحتی می‌توان آنها را جایگزین گوشت قرمز كرد.

گوشت گاو
می‌توانید قسمت‌های كم چرب گوشت گاو را انتخاب كنید و یك‌چهارم بشقاب‌تان را در هر وعده غذایی به آن اختصاص دهید. رساندن به اندازه پروتئین به بدن باعث می‌شود مدت طولانی‌تری سیر بمانید و در صورت لاغر شدن حجم بافت ماهیچه‌ای‌تان كاهش نیابد. در ضمن مصرف پروتئین به افزایش متابولیسم كمك می‌كند.

میوه‌های گوشت‌دار
انواع میوه‌های گوشتی حاوی یك یا چند دانه كه به رنگ‌های قرمز یا بنفش در آن موجود است مانند انواع انگور حاوی تركیبی طبیعی به نام آنتوسیانین هستند. محققان می‌گویند این دانه‌های رنگی می‌تواند سبب كاهش قندخون شده و در عین حال محرك تولید انسولین در بدن باشند.

بروكلی
بروكلی غنی از كروم بوده كه در درازمدت نقشی اساسی و مهم برای تنظیم قندخون دارد.

هویج
هویج یكی از منابع طبیعی غنی از بتاكاروتن است كه می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را كاهش داده و قندخون را تنظیم كند.

گوشت مرغ
گوشت سینه مرغ در مقایسه با ران یا سایر قسمت‌ها چربی كمتری دارد. توصیه ما به شما این است كه در هر شرایطی به هیچ عنوان پوست مرغ را به خاطر چربی بالایی كه دارد نخورید.

تخم مرغ
مطمئن باشید خوردن یك یا دو عدد تخم‌مرغ در روز كلسترول خونتان را بالا نمی‌برد و در عوض ساعت‌ها شما را سیر نگه می‌دارد.

ماهی
یكی از دلایل فوت مبتلایان به دیابت ابتلا به ناراحتی‌های قلبی عروقی است. مصرف یك یا دو بار ماهی در هفته می‌تواند این احتمال را حداقل 40 درصد كاهش دهد. از سوی دیگر اسیدهای چرب موجود در ماهی احتمال ابتلا به دیابت، مقاومت در برابر انسولین و التهاب را كه از جمله فاكتورهای اصلی ابتلا به ناراحتی‌های قلبی عروقی است كاهش می‌دهد.

دانه كتان
دانه‌های كتان غنی از پروتئین، فیبر، چربی‌های خوب از نوعی كه در ماهی موجود است و منیزیم است. این مواد قندخون را تنظیم كرده و به سلول‌ها در جذب انسولین كمك می‌كنند.

شیر و ماست
اینها مواد غذایی غنی از پروتئین و كلسیم هستند و می‌توانند به كاهش وزن كمك كنند. از سوی دیگر این مواد مقاومت در برابر انسولین را از بین می‌برند.

گردو
گردو حاوی مقادیر بالایی فیبر و پروتئین بوده و سوخت كندی دارد كه به تدریج به قند تبدیل می‌شود. از سوی دیگر غنی از چربی‌های مونوی غیراشباع است كه برای سلامت مفیدند.

دانه‌ها تمامی انواع دانه‌ها
غنی از چربی‌های خوب، پروتئین و فیبر هستند كه می‌توانند قندخون را پایین نگه داشته و از ابتلا به ناراحتی‌های قلبی عروقی پیشگیری كنند. در ضمن این مواد منبع طبیعی استرول است كه چربی خون را كاهش می‌دهد.

جوی دو سر
جوی دوسر حاوی فیبرهای حلالی است كه در آب محلول بوده و یك خمیر را تشكیل می‌دهد. مصرف آن باعث می‌شود بین آنزیم‌های هضم‌كننده در معده و مولكول‌های آمیدون غذا در یك سد چسبناك به وجود بیاید. در نتیجه دستگاه گوارش مدت طولانی‌تری غذا را در خود نگه داشته و قندها به تدریج وارد خون می‌شوند.

روغن زیتون
روغن زیتون طلای مایع نامیده می‌شود زیرا حاوی تركیبات ضدالتهابی و قوی است كه محققان آن را با آسپیرین مقایسه می‌كنند. افرادی كه رژیم مدیترانه‌ای دارند و روغن زیتون، میوه و سبزیجات، غلات و گوشت كم‌چرب می‌خورند كمتر به دیابت و ناراحتی‌های قلبی و عروقی دچار می‌شوند. هر دوی این بیماری‌ها در پی التهاب در بدن به وجود می‌آیند. برخلاف كره، چربی خوب روغن زیتون سبب افزایش مقاومت بدن در برابر انسولین نشده و حتی این مقاومت را كاهش می‌دهد. روغن زیتون همچنین كندكننده هضم غذا و واردشدن تدریجی قند به خون است.

كره بادام زمینی
تحقیقات اخیر نشان داده است مصرف كره بادام زمینی می‌تواند اشتها را كور كرده و سبب سیری بیشتر فرد در مقایسه با زمانی شود كه مواد قندی كم فیبر مصرف می‌كند. در ضمن كره بادام زمینی غنی از چربی‌های مونوی غیراشباع است كه می‌تواند قندخون را تنظیم كند.

نان سبوس‌دار
مصرف زیاد نان سفید می‌تواند حساسیت بدن به انسولین را كاهش داده و سبب افزایش قندخون شود در صورتی كه نان سبوس‌دار دقیقا برعكس عمل می‌كند.

سیب‌زمینی شیرین
یك سیب‌زمینی شیرین كه در اجاق كبابی شده 30 درصد كمتر از سیب‌زمینی معمولی قندخون را افزایش می‌دهد زیرا حاوی فیبر بالا و ریزمغذی‌هایی است كه 40 درصد آنها از نوع حلال بوده و سبب كاهش كلسترول و كندی هضم غذا می‌شوند. در ضمن سیب‌زمینی شیرین غنی از كاروتنویید و رنگ‌دانه‌های زرد و نارنجی است كه به ارگانیسم‌ها اجازه عكس‌العمل در برابر انسولین را می‌دهد. سیب‌زمینی شیرین همچنین غنی از اسید كوروژنیك است. این تركیب گیاهی طبیعی می‌تواند به كاهش مقاومت در برابر انسولین كمك كند.

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Sat 11 May 2013 و ساعت 10:53 PM |
آلبالو درمان بیخوابی
_______________
آلبالو به درمان بي خوابي کمک کرده و مصرف آن خواب آرامي را به همراه خواهد داشت.

اين ميوه خوشمزه حاوي مقادير قابل ملاحظه‌اي ملاتونين است. ملاتونين ماده اي است که در مغز سنتز مي شود، در فرآيند خواب و بيداري نقش مهمي ايفا مي کند و براي داشتن يک خواب آرام و طبيعي ضروري است.
...

خوردن نصف ليوان آلبالو ميزان ترشح ملاتونين را افزايش داده و بنابراين الگوي خواب طبيعي را بهبود مي‌بخشد.

اين ميوه علاوه بر بهبود خواب، به دليل دارا بودن ويتامين ها، مواد معدني و فيتوکميکال هاي متعدد نقش مهمي در حفظ سلامت و پيشگيري از بيماري هاي مختلف ايفا مي کند.


با تشکر از آقای بابک فرد ابراهیم نیا
+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Sat 11 May 2013 و ساعت 10:27 PM |
ناشتايي با ميوه 

نبايد بعد از غذاهايي كه حاوي گوشت هستند، ميوه مصرف كرد.
ميوه‌هاي ترش را با شير، گردو و بادام نخوريد.
انجير و سير را با هم نخوريد.
خربزه را با عسل نخوريد. اين مواد خاصيت راديواكتيوي دارند. اگر بيماري كهنه در بدن وجود داشت
ه باشد، خود را نشان مي‌دهد و اين اعتقاد نادرست است كه دچار مرك مي‌شويد.
ليمو با گوجه‌فرنگي ناسازگار است، زيرا هر دو خاصيت اسيدي دارند و باعث افت دهان مي‌شوند.
پرتقال با مواد چربي و گوشت و ماهي، سركه، سبزي، و ترشي‌ها و روغن نباتي ناسازگار است.
خربزه، طالبي و هندوانه بايد تنها خورده شوند زيرا با ساير غذاها ايجاد گرفتگي مي‌كنند و ممكن است مانع جذب غذاها به وسيله روده شوند.
هر ميوه را بهتر است در فصلش مصرف كنيد. ميوه‌ها منبع املاح معدني و ويتامين‌ها هستند.
جوشانده برگ درخت مركبات، در شستشو و التيام زخم‌ها بسيار نافذ است. نامناسب‌ترين زمان مصرف آب ميوه‌ها و مايعات هنگام غذاخوردن است.
بهترين زمان نوشيدن آب نيم ساعت قبل و دو نیم ساعت بعد از غذا است.
آب ميوه‌ها را نيز هنگام خالي بودن معده يا عصر و يا در فواصل بين وعده‌هاي غذايي ميل كنيد. مصرف روزانه يك ليوان آب ميوه در افزايش سلامت بدن مفيد است.
ميوه را با شكم خالي ميل كنيد هر گونه مخلوط كردن آن با مواد ديگر بخصوص غذاهاي گوشتي خطرناك است و باعث تخمير مواد در دستگاه گوارش و نفخ مي‌شود. حاصل اين تخمير و نفخ كه در اثر قند ميوه بوجود مي‌آيد باعث تشديد ضربان قلب و فشار ديافراگم و گستردگي دستگاه گوارش مي‌شود و در اين حالت دستگاه گوارش به يك كارخانه الكل سازي كوچك تبديل مي‌شود، گاز كربنيك حاصل از تخمير مواد در دستگاه گوارش، به قلب فشار مي‌آورد و باعث نابودي سلول‌هاي آن مي‌شود. اين بيشترين عامل بيماري قلبي است، هرگز نبايد ميوه‌اي را كه زمان هضمش كوتاه است بعد از غذاهاي دير هضم خورد، زيرا زمان گذر ميوه از معده به تأخير مي‌افتد و باعث تخمير مواد در معده و نفخ مي‌شود. بهترين موقع ميوه خوردن صبح است، زيرا از ساعت چهار بامداد به بعد جريان دفع شروع مي‌شود و نبايد با مصرف غذاهاي دير هضم مانع اين جريان شويم.
بهترين كمك كننده هضم غذا، ميوه‌هاي آبدار است.
تمام صبح را با ميوه بگذرانيد و هر وقت گرسنه شديد، فقط به سراغ ميوه برويد.
آب هر ميوه‌اي را كه دوست داريد بگيريد و جرعه جرعه بنوشيد، اما از مصرف آب ميوه‌هاي بيرون كه داراي مواد شيميايي نگه دارنده هستند پرهیز کنید.
توجه داشته باشيد اب ميوه را بايد فورا" بنوشيد و گرنه در مجاورت با هوا اكسيده و سمي مي‌شود.
همچنين اگر دندان‌هايتان وضعيت خوبي ندارند، مي‌توانيد ميوه‌ها را در دستگاه مخلوط كن له كنيد به اين صورت از تمام ميوه و ويتامين‌ها و مواد معدني‌اش استفاده مي‌كنيد.
ميوه سريع هضم مي‌شود، بدن به راحتي بهترين و پرانرژي‌ترين انرژي را دريافت كرده و بلافاصله از اين انرژي براي بيرون راندن ته مانده و آشغال‌هاي مواد ديگر استفاده مي‌كند در اثر همين خاصيت پاك كننده است كه در مدت كمي چربي را آب مي‌كند و بدن حالت طبيعي به خود مي‌گيرد. بايد بدانيم كه فقط قند ميوه‌ها انرژي بدن (گلوكز) و مغز را تأمين مي‌كند نه پروتئين و مواد نشاسته‌اي، چون پروتئين و مواد نشاسته‌اي هيچ كدام نمي‌توانند مستقيما" به بدن يا مغز انرژي برسانند زيرا ابتدا بايد به گلوكز تبديل شوند و بعدا" مورد استفاده‌ي سلول‌ها و بافت‌ها قرار گيرند.
انرژي يعني نيروي حركتي و ما امروزه در اثر روش زندگي مخرب و طاقت فرسا دائما" انرژي از دست مي‌دهيم.تا آنجا كه ممكن است از خوردن چاي، قهوه و كاكائو دوري گزينيد. اينها هضم ميوه را كاملا" فلج مي‌كنند

 


+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Thu 9 May 2013 و ساعت 11:26 PM |

هندوانه میوه ای با پوست ضخیم و اندازه های متفاوت است. رنگ پوست آن زرد و سبز پررنگ است، داخل آن به رنگ قرمز، صورتی و یا سفید دیده می شود، کمی معطر است و در کشورهای گرمسیر در فصل تابستان مصرف بسیار زیادی دارد. صد گرم آن دارای 30 کیلو کالری ، 4/0 گرم پروتئین ، 2/0 گرم چربی، 4/6 گرم قند ، 3/0 گرم فیبر، 1 میلی گرم سدیم، 7 میلی گرم کلسیم ، 100 میلی گرم پتاسیم، 7 میلی گرم ویتامینC و 590 واحد بینالمللی ویتامینA می باشد.

هندوانه خواص بسیاری دارد از آن جمله ضد استفراغ و تهوع است. مخصوصاً برای افرادی که در تابستان دچار گرمازدگی می شوند، نوشیدن آب هندوانه با کمی گلاب می تواند مفید باشد. ضدعفونی کننده بدن و در واقع پاک کننده روده ها بوده است.

درطب سنتی چین پوست هندوانه را خوب می شویند و درجلوی خورشید می گذارند تا خشک شود، سپس ازآن برای مبارزه با بیماری استفاده می کنند ، بدین صورت که 50 گرم پوست هندوانه را درکمی آب می جوشانند و مانند چای آن را می نوشند که چون داری پتاسیم بالاست برای مبتلایان به فشار خون بالا، فشارهای عصبی وهم چنین برای بیماران مبتلا به مرض قند مفید است.

هندوانه با داشتن بیش از90% آب، برای رفع تشنگی بسیار مناسب است. هیچ میوه ای تا این اندازه آب ندارد. چون هنداونه دارای مقدار خیلی کمی سدیم است، آب زیادی از بدن دفع می شود و برای کسانیکه ناراحتی کلیه دارند و افرادی که ادرار غلیظ و زرد رنگ با بوی تند دارند ، بسیارخوب می باشد و حتی با نوشیدن آب هندوانه و آب به مقدار زیاد این مشکل را از بین می برند.

هنداونه به خاطر داشتن ویتامینC و ویتامینA و بتا- کاروتن و لیکوپین ، صدماتی را که در اثر استرس، استعمال دخانیات، سموم محیطی و داروها وارد می شود کاهش می دهد. علاوه بر این ابتلاء به خیلی از امراض دنیای متمدن مثل سفت و سخت شدن دیواره سرخرگ، سرطان (خصوصا سرطان پروستات) و امراض دوران پیری مثل آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهد. علت این امراض رادیکالهای آزاد هستند. ویتامین های هندوانه خطر حمله آنها را به بدن تضعیف می کنند.

از سایر خواص هندانه می توان موارد زیر را نام برد :

1- آب هنداونه به عنوان خنکی برای بیماران مبتلا به تب و بیماریهای عفونی مفید است زیرا عطش و التهاب بیمار را برطرف می کند.

2- هندوانه نرم کننده، ادرارآور و زیاد کننده عرق است، لذا پس از مصرف هندوانه سموم بدن از سه طرف ( ادرار، مدفوع، عرق) دفع می شوند و به زودی شادابی و طراوت مخصوصی به انسان دست می دهد.

3- تخم هندوانه ضد کرم می باشد.

تذکراتی درباره مصرف هندوانه :

1- خوردن هندوانه برای معده و نیروی جنسی اشخاصی که مزاج سرد دارند، زیان آور است.

2- خوردن هندوانه برای اشخاص سرد مزاج تولید درد مفاصل می کند و در این موارد خنثی کننده زیان هندوانه، عسل و قند و امثال آن است.

3- زیاده روی در خوردن هندوانه برای طحال زیان آور است .

4- هندوانه طبیعت سرد دارد
+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Thu 9 May 2013 و ساعت 11:18 PM |
خواص شنبلیله

شنبلیله، گیاهی است که در جنوب مناطق مدیترانه رشد می کند و در کشورهای یونان، جنوب ایتالیا، شمال آمریکا و هند به وفور مصرف می شود.
این گیاه که در بیشتر موارد دانه ها و برگ های آن در غذاها مورد استفاده قرار می گیرد، خواص دارویی ز...
یادی دارد که در این مطلب از «ehow» آورده ایم.
▪ نتایج بررسی ها نشان می دهد مصرف روزی ۵۶ گرم تخم شنبلیله پس از ۲۴ هفته میزان کلسترول خون را حدود ۱۴ درصد و خطر حمله قلبی را بیش از ۲۵ درصد کاهش می دهد.
▪ مصرف روزی یک گرم تخم این گیاه، میزان قندخون در بیماران مبتلا به دیابت ۲ را به طور چشمگیری کاهش می دهد.
▪ برای برطرف کردن آبسه، سوختگی، اگزما و نقرس یک قاشق غذاخوری تخم شنبلیله پودر شده را با کمی آب مخلوط کنید و سپس پارچه تمیز آغشته شده به این مخلوط را روی قسمت آسیب دیده قرار دهید.
▪ تخم شنبلیله حاوی لعاب زیادی است که با ایجاد لایه روی جداره معده و روده التهاب آن را از بین می برد، بنابراین کافی است برای تسکین سوزش سردل یک قاشق مرباخوری تخم شنبلیله را روی غذا بپاشید و یا این که با آب بخورید.
▪ کاهش دهنده کلسترول مضر است.
▪ علاوه بر حفظ سوخت و ساز بدن، مانع یبوست می شود. خون را تصفیه می کند و سموم را از بدن دفع می کند. با از بین بردن خلط باعث تمیزی و تازگی سیستم گوارشی می شود.
▪ حافظه را تقویت می کند.
▪ برای کاهش وزن چند تخم شنبلیله خیس شده در آب را ناشتا بجوید.
▪ ضماد تهیه شده از برگ شنبلیله و آب را به مدت ۲۰ دقیقه روی صورت قرار دهید و سپس با آب ولرم بشویید تا مانع چین و چروک، جوش های سرسیاه، جوش و خشکی پوست شود.
▪ مصرف شنبلیله، زایمان را آسان و شیر مادر را زیاد می کند.
▪ خاصیت ضدسرطانی دارد.
▪ فیبر موجود در آن از بروز بیماری های قلبی و عروقی پیش گیری می کند.
▪ ناراحتی های ایجاد شده در دوران قاعدگی را کاهش می دهد.
▪ علایم یائسگی را کاهش می دهد.
▪ غرغره کردن با آبی که برگ های شنبلیله در آن خیس شده است، زخم دهان را درمان و از آن پیش گیری می کند.
▪ برگ این گیاه غنی از ویتامین C و K است.
+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Wed 1 May 2013 و ساعت 12:50 PM |

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Wed 24 Apr 2013 و ساعت 3:8 AM |
                            

خوردن میوه با معده خالی ممنوع!

 

مطالعات جدید دانشمندان نشان میدهد خوردن میوه های شیرین به صورت ناشتا باعث ریفلاکس معده می شود.

به گزارش دیساپ به نقل از یاهو هلث؛ میوه اثرات و فواید بسیار زیادی برای بدن دارد ولی خوردن آن گاهی اوقات توصیه نمی شود.
بررسی ها نشان میدهند، هیچ گاه با معده های خالی میوه نخورید زیرا باعث ترشح اسید معده می شود و مشکلات و گوارشی زیادی به وجود می آید.

پزشکان توصیه می‌کنند قبل از خوردن میوه مقداری آب بنوشید حتی کم زیرا کمک می کند تا ویتامین های میوه راحت تر و سریعتر جذب بدن شوند.

خوردن میوه با معده خالی سبب کند شدن عملکرد معده نیز خواهد شد و میزان قند خون را به میزان قابل توجهی بالا خواهد برد پس به کسانی که دیابت دارند توصیه می شود تا هیچ گاه با معده خالی میوه نخورند.

+ نوشته شده توسط محمد صادق ملبوبی در Fri 12 Apr 2013 و ساعت 2:51 AM |


Powered By
BLOGFA.COM


آمارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

دریافت کد پیج رنک گوگل

کد تلوزیون انلاین

طراحی ابزار وبسایت
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

جست و جوی گوگل

جست و جوی گوگل

دریافت کد رتبه جهانی سایت و وبلاگ

دریافت کد جدول لیگ برتر فوتبال ایران و جهان

طراحی ابزار وبسایت